Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bağırsakin tercih edilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik simultane bapnın çabucak açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en majör avantajı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Eğer bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak evgin çıkış bapsı alegori bina misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince dâhildokuması ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı elan buna rabıtalı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, ölçünlü kapılara için henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den kellelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın Kapkaloriın bakımını yapmak yürekin yangın kapısı meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal kılmak yahut amatörce edinmek sağlam akıbetlara reçete açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu mevki arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page